fbpx

CHAJIÄ

BY Abdellah Chajiä

Thanks voor het connecten en welkom! We hebben waarschijnlijk al oppervlakkig kennis gemaakt, maar het is misschien leuk om wat meer over mezelf te vertellen.

Mijn naam is Abdellah Chajiä, door sommigen ook wel Appie genoemd. Ondernemer sinds 2019 met een passie voor horeca & hospitality. Mijn kracht ligt in creatieve conceptontwikkeling, menuontwikkeling, organisatie & management van een restaurant en inspelen op innovatie en trends.

In 2020 opende ik mijn eerste zaak: CHAJIÄ. Dit is een hip fast-casual restaurant, gespecialiseerd in lekkere en unieke verse visgerechten. CHAJIÄ is gelegen op Strijp-S, een trendy en innovatieve buurt in Eindhoven.

Mijn doel is om meerdere unieke restaurantconcepten te ontwikkelen in Eindhoven (en later ook door heel Nederland) waar gasten kunnen genieten van creatieve en overheerlijke gerechten die vers worden gemaakt met pure en verassende ingrediënten.

Ik sta altijd open voor mooie gesprekken, samenwerkingen of sparringgesprekken. Let's connect!

let's connect

Let's connect

Heb je vragen over ons menu, catering of ben je op zoek naar een leuke baan? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Naam

    E-mail

    Telefoonnummer

    Bericht