fbpx

WAAROM JIJ ALS VEGAN OOK GEWOON BIJ CHAJIÄ TERECHT KAN

Als vegan zijnde zal je natuurlijk niet snel denken: ‘laat ik eens een lekker hapje eten bij een visrestaurant!’. En toch kan het bij ons wel! Want met verschillende vegan gerechten op ons menu, is Chajiä voor iedereen een toegankelijke plek om te eten!

Voor een lekkere, simpele snack kun je bijvoorbeeld denken aan onze avocado frietjes, gefrituurde falafel, beemsterkaaskroketjes of onion rings. En voor een hele maaltijd kun je deze heerlijk combineren met friet of zoete aardappelfriet!

Maar naast deze snacks hebben we ook andere soorten maaltijden, zoals de greek pita met gefrituurde falafel, sla, komkommer, rode colesaw en knoflooksaus, de sushi burrito vega met rijst, sesam, spicy mayo, wakame, maïs, komkommer, avocado en sla, of de pokebowl vega met rijst, sla, komkommer, sojabonen, wakame, mango, avocado, huisgemaakte honing-soja, sesam en krokante uitjes.

Dus Chajiä mag dan wel een visrestaurant zijn, maar ook voor vegans zijn er genoeg zowel gezonde als wat ongezondere opties op het menu! Kom snel een keertje langs!