fbpx

EEN ZEE AAN MOGELIJKHEDEN

Waarom zijn mensen zo ingesteld dat we graag op ‘veilig’ spelen? Dat we doen en eten wat we gewend zijn, wat we al kennen, en bijna bang zijn om iets nieuws te proberen? Een gevalletje “wat de boer niet kent, dat eet hij niet”? Weet je eigenlijk wel wat je dan allemaal mis loopt?

Dat merken we vooral met visgerechten. Mensen zijn over het algemeen zoveel terughoudender met het proberen dan visgerechten dan met andere dingen. Voor sommige mensen is het de smaak, voor anderen de geur, en voor anderen misschien de structuur. Maar wist je dat vis veel gezonder is dan vlees, door de waardevolle vitaminen, eiwitten en vetzuren die het met zich meebrengt? Het is het dus absoluut wel waard om het te (leren) eten!

Wij bij Chajiä zijn er gek op, en gebruiken verschillende vissoorten om er de lekkerste gerechten van te maken! Begin bijvoorbeeld eens gewoon met onze gefrituurde kibbeling: iets waarvan we kunnen zeggen dat bijna iedereen dat lust! Want vis mag dan wel gezond zijn: wij combineren het met de frituur, wat het al meteen een stuk toegankelijker maakt. Kom jij binnenkort een lekkere portie halen?!